Skip to content

Kære Musikunderviser

I den nye digitale praksispakke fra SBL zoomer vi ind på musik som valgfag i folkeskolen og kommer med tips og inspiration til, hvordan du får leget mere lyd ud af eleverne. Find blandt andet ud af, hvordan I kan bruge Bandlab, og hvordan I nemt kommer i gang med beatboxing!

”Valgfagslaboratoriet” indeholder:

  • Beatboxing
  • Tech-sjov med stemmen
  • Musical evolution – en øvelse i improvisation og musikalsk skaben

Alle sangene har flere musikalske niveauer og dybder. Og alt efter hvilket niveau din klasse har, desto mere eller mindre kan du som underviser udforske sangens potentiale. Derfor indeholder praksispakkerne heller ikke et stort repertoire med mange sange, men derimod fire nøje udvalgte sange med udviklingspotentiale.

Når du arbejder nuanceret med enkelte sange, lærer eleverne trin for trin at mestre sangen. Det giver dem langt bedre betingelser for også at kunne mestre deres krop og stemme på en sund måde. Og lige netop det er en vigtig forudsætning for at sikre kvalitet i sang- og musikundervisningen.

Så udforsk sangene og materialet og del gerne med dine kollegaer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked når der er nyt materiale, ellers er der flere digitale praksispakke og meget andet inspirationsmateriale til musikundervisningen her på siden.

God Fornøjelse!

Digital praksispakke 2022

Digital praksispakke 2021

Digital praksispakke efteråret 2020

Digital praksispakke “Vinter” 2019