Kære Musikunderviser

Her finder du den nye digitale praksispakke, der indeholder videoer og inspirationsmateriale og som alle tager udgangspunkt i forskellige musik- og sangfaglige øvelser og metoder.

Temaet i praksispakken er ”I gang med sang” og indeholder:

  • ”Tsamina”
  • ”Superhelten”
  • ”Fuglen”
  • ”Norrlandsk Folkevise” 

Alle sangene har flere musikalske niveauer og dybder. Og alt efter hvilket niveau din klasse har, desto mere eller mindre kan du som underviser udforske sangens potentiale. Derfor indeholder praksispakkerne heller ikke et stort repertoire med mange sange, men derimod fire nøje udvalgte sange med udviklingspotentiale.

Når du arbejder nuanceret med enkelte sange, lærer eleverne trin for trin at mestre sangen. Det giver dem langt bedre betingelser for også at kunne mestre deres krop og stemme på en sund måde. Og lige netop det er en vigtig forudsætning for at sikre kvalitet i sang- og musikundervisningen. Så udforsk sangene og materialet og del gerne med dine kollegaer. Til foråret kommer endnu en praksispakke med nyt inspirationsmateriale, og ellers er der også den forrige digitale praksispakke og meget andet inspirationsmateriale til musikundervisningen her på siden.

God Fornøjelse!

 

 

Digital praksispakke “Vinter” 2019